Tennislessen/trainingen zomerseizoen 2018.

Regiotrainingen

De regiotrainingen worden verzorgd op het complex van Trifora te Enschede. Neem voor specifieke informatie over de regiotrainingen contact op met Jeroen Heinhuis (06 44243965) of stuur een e-mail naar jeroen@hdtennis.nl. Om deel te kunnen nemen aan het programma van de regiotrainingen wordt vooraf een intakegesprek gevoerd en een kleine test afgenomen zodat Heinhuis&Docter Tennis het juiste trainingsprogramma ‘op maat’ kan samenstellen.

Fysieke- en conditietrainingen

De fysieke- en conditietrainingen vinden bij Heinhuis&Docter Tennis plaats op het complex van Trifora Sports & Health Club te Enschede.

Tennistraining

Heinhuis&Docter Tennis geeft tennistrainingen bij Tv Trifora, TC Kardoes, TV de Mossendam te Goor en ELTC te Enschede. Om tennistrainingen van Heinhuis&Docter Tennis op deze locaties te kunnen volgen, dien je lid te zijn van de betreffende vereniging. Ben je al lid, dan zijn de inschrijfformulieren voor de tennislessen te downloaden via onze site of kun je een email sturen naar info@hdtennis.nl. Wil je lid worden en tennislessen volgen? Stuur dan voor nadere informatie een e-mail naar info@hdtennis.nl. Wij sturen je dan digitaal een inschrijfformulier toe.