Tennislessen/trainingen zomerseizoen 2016. Het zomerseizoen 2016 start maandag 21 maart, gedurende 19 weken. 

Regiotrainingen

De regiotrainingen worden verzorgd op het complex van Trifora te Enschede. Neem voor specifieke informatie over de regiotrainingen contact op met Jeroen Heinhuis (06 44243965) of stuur een e-mail naar jeroen@hdtennis.nl. Om deel te kunnen nemen aan het programma van de regiotrainingen wordt vooraf een intakegesprek gevoerd en een kleine test afgenomen zodat Heinhuis&Docter Tennis het juiste trainingsprogramma ‘op maat’ kan samenstellen.

Fysieke- en conditietrainingen

De fysieke- en conditietrainingen worden bij Heinhuis&Docter Tennis hoofdzakelijk verzorgd door Marcel Dost en vinden plaats op het complex van Trifora te Enschede. afgenomen.

Tennistraining

Heinhuis&Docter Tennis geeft tennistrainingen op TV de Mossendam te Goor en ELTC te Enschede. Om tennistrainingen van Heinhuis&Docter Tennis op deze locaties te kunnen volgen, dient u lid te zijn van de betreffende vereniging. Bent u al lid, dan zijn de inschrijfformulieren voor de tennislessen te downloaden via onze site of kunt u een mail sturen naar info@hdtennis.nl. Wilt u lid worden en tennislessen volgen tijdens het winterseizoen 2015-2016? Stuur dan voor nadere informatie een e-mail info@hdtennis.nl. Wij sturen u dan digitaal een inschrijfformulier toe.

INSCHRIJFFORMULIER TENNISLES ELTC

INSCHRIJFFORMULIER TENNISLES TV
de Mossendam

INSCHRIJFFORMULIER TENNISLES Trifora Enschede Zomer 2016