Jeroen Heinhuis

Jeroen Heinhuis

Tennistrainer
06 44243965
Jeroen Heinhuis, geboren in Enschede zet op zijn zesde jaar zijn eerste stappen op een tennisbaan. In zijn jeugd traint hij in selecties van de KNLTB en speelt diverse nationale en internationale ranglijsttoernooien. Vanaf 1991 wordt Jeroen Heinhuis professioneel tennisser en neemt hij deel aan het ATP-circuit. Op zijn top bezet hij de 460e plaats van de wereld. Een rugblessure dwingt hem in 1997 te stoppen met fulltime tennis. Hij behaalt de A en B-licentie van de KNLTB en wordt tennisleraar bij Approach. Na vele jaren het vaste aanspreekpunt te zijn geweest bij Approach voor o.a. de KNLTB met betrekking tot de jeugdspelers, maakt hij een jaar onderdeel uit van de directie van de Tennis Promotor. Per 1 april 2015 vormt hij samen met Richard Docter de nieuwe tennisorganisatie Heinhuis&Docter Tennis. Als tennisleraar richt Jeroen Heinhuis zich al vooral op het prestatieve gedeelte van het vak en traint hij met regionale talenten.
Richard Docter

Richard Docter

Tennistrainer
06 13165660
Richard Docter heeft meer dan 20 jaar ervaring, is in het bezit van de KLTB trainerslicenties A en B, en de USPTA trainerslicentie P1 en P2. Richard heeft in Amerika gewerkt voor diverse tennisorganisaties, waaronder Nick Bollettieri, Harry Hopman en Dennis van der Meer. Hij is in zijn jongere jaren begeleider geweest van de KNLTB Jeugd Bondsopleiding en heeft spelers begeleid op nationale en internationale jeugdtoernooien (ETA, ITF). Ook heeft Richard een jaar gereisd met Miriam Oremans en Kristie Boogert in Amerika en Europa voor de WTA toernooien. Vervolgens heeft Richard zo’n zes jaar gewerkt voor Approach en is hij de laatste jaren verbonden geweest als directielid van De Tennis Promotor, heeft hij les gegeven bij Smash Borne, op diverse verenigingen in Enschede en ondersteunt hij Jeroen Heinhuis met regiotrainingen. Richard is de hoofdtrainer op TV de Mossendam en eveneens trainer bij ELTC in Enschede.
Marcel dost

Marcel dost

Conditietrainer
06 11223344
Marcel Dost is een voormalige Nederlandse atleet, die gespecialiseerd was in de tienkamp (outdoor) en zevenkamp (indoor). Hij is vijfvoudig Nederlands kampioen bij de senioren en viervoudig Nederlands kampioen bij de junioren. Marcel Dost is na zijn professionele carrière verder gegaan in de sport en is de verantwoordelijke bij Heinhuis & Docter Tennis die de fysieke en coördinatietrainingen verzorgt.

Wilt u getraind worden door één van ons?

Zin om weer te gaan lessen? Of wellicht bent u helemaal nieuw met deze sport? Klik op onderstaande button en vul uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Neem contact op